[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cine e Victoria Șapa, candidatul partidului Șansa la Primăria Bălți: A fost antrenor de tenis, a trăit în Canada, iar acum vrea să schimbe viața bălțenilor
11 Octombrie

Victoria Șapa este candidatul partidului Șansa la primăria Bălți. Aceasta a revenit din Canada, unde emigrase alături de fiica ei, pentru a se implica în politică în R. Moldova.

Pe pagina sa de Faceboook, Șapa și-a prezentat historia vieții.

„M-am născut în Moldova. Ca toți copiii din țara noastră, am mers la grădiniță, apoi la școală. La vârsta de 11 ani am început să joc tenis. Am dat dovadă de rezultate bune, iar la 14 ani am început să apăr onoarea țării noastre la turneele internaționale, inclusiv la Campionatul Europei de Est, unde participă cei mai buni 2 jucători din țară la categoriile masculine și feminine. Mi-am făcut studiile la Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Drept și, în același timp, am lucrat ca antrenor de tenis. În 2007, urmându-mi părinții, am decis să emigrez în Canada, împreună cu fiica mea Sofia.

În Canada, am început să activez profesionist în domeniul construcțiilor, urbanismului și investițiilor imobiliare. Am obținut o serie de rezultate care mi-au permis să mă simt independentă din punct de vedere financiar. Iar atunci când mi s-a propus să fac parte dintr-o echipă care ar putea avea un impact semnificativ și pozitiv asupra schimbărilor în țara mea de origine, alegerea mea a fost clară – mă întorc acasă. Familia și apropiații m-au susținut în dorința mea de a reveni în Moldova, de a intra în politică și le sunt extrem de recunoscătoare pentru asta!

Țara noastră a fost întotdeauna și va fi întotdeauna casa mea. Aici sunt oamenii apropiați mie și o parte a familiei mele. Aici sunt prietenii mei și oamenii care sunt alături de mine în aspirațiile și decizia mea. Urmăresc de mult timp ceea ce se întâmplă în țara mea, iar acum pot spune cu încredere că am puterea și dorința de a face totul a schimba în bine viața oamenilor! Păstrez amintiri calde din copilărie despre orașul Bălți. Am fost aici de multe ori în vizită la prietenii mei, dar și pentru sport. De la voi, dragii mei, aștept susținere și mizez foarte mult pe ea. Doar împreună vom putea merge mai departe pe calea schimbărilor pozitive în țara noastră și, în primul rând, la Bălți.

Vă aștept pe fiecare pe această pagină! https://www.facebook.com/victoriasapa 

Voi vorbi aici despre programul nostru pentru Bălți, mai multe detalii despre mine, precum și despre întâlnirile care vor avea loc în viitorul apropiat cu bălțenii.

Vă voi împărtăși toate detaliile campaniei electorale și nu numai!

Aici putem discuta despre orice întrebări și propuneri din partea dumneavoastră! Să luăm împreună soarta Bălțiului în mâinile noastre! Sunt convinsă că prin sprijin reciproc și eforturi comune vom transforma Bălțiul într-un oraș de vis!”, spune ea în postare.

Inapoi la arhiva noutaților