[ X ]
[ X ]
[ X ]
Chirtoacă, lansat în cursa pentru șefia capitalei: Nu am concurență
22 Septembrie

Partidul Liberal (PL), astăzi, s-a lansat în campania electorală pentru alegerile locale generale, informează TRIBUNA.

Liderul PL, candidatul la șefia municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a vorbit despre participarea sa.

„Este o încercare a noastră de revenire la normalitate. Înțeleg că locuitorii Chișinăului ar spune: ai avut 3 mandate, îți ajunge. Dar eu nu mi-am dus mandatul până la capăt. Tot ce încearcă ei să vă promită, noi deja am făcut. Sincer să vă spun, eu nu am concurență în aceste alegeri”, a mai adăugat Chirtocă.

În acest fel, candidatul s-a referit la acțiunile care vor fi întreprinse, dacă va câștiga mandatul.

„Va trebui de făcut un audit și un control financiar la toate subdiviziunile cu privire la ceea ce s-a întâmplat în ultimii 2 ani în Chișinău. Este nevoie să ducem până la capăt cele 5 proiecte euopene și anume: asamblarea troleibuzelor, continuarea proiectului cu drumurile, ce ține rapiditatea ieșirilor și intrărilor în oraș, finalizarea proiectului de reabilitare a regiei „Apă-Canal”, proiectul de termoizolare a clădirilor, planificare urbană de tip european cu creșterea mobilității urbane și continuarea finanțării suburbiilor”, a susținut Chirtoacă.

„Fără investiții financiare europene, aceste lucruri în Chișinău nu sunt posibile”, a conchis liberalul.

De menționat că, alegerile locale vor avea la 20 octombrie 2019. În același timp, vor fi organizate alegeri parlamentare noi în 4 cirumscripții.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților