[ X ]
[ X ]
[ X ]
Chironda: „Noi ne propunem să dezvoltăm orașul în unul care oferă oportunități, confort și siguranță”
26 Septembrie

Candidatul la șefia capitalei, Victor Chironda, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, s-a referit problema ambuteiajelor din Chișinău, informează CURENTUL.

„Noi ne propunem să dezvoltăm orașul în unul care oferă oportunități, confort și siguranță. Noi ne-am pregătit 7 priorități, pe care ne vom focusa activitatea în Primărie și în Consiliul Municipal. Astăzi vom vorbi despre unul dintre aceste obiective – dezvoltarea unui transport public calitativ și eficient, dar și dezvoltarea unor trotuare accesibile și confortabile”, a declarat Chironda.

În acest fel, candidatul a mai susținut că „principalele elemente ale acestei priorități sunt benzile dedicate transportului public și trotuarele”. „Noi, activând în domeniul de activism civic, am făcut multe încercări și demersuri către autorități pentru implementarea unor benzi. Din cauza lipsei de voință politică, acest lucru era mereu amânat. Noi știm și putem să realizăm aceste lucruri, aceasta este o prioritate pentru noi”, a conchis el.

De menționat că, Victor Chironda și-a înaintat candidatura la alegerile locale curente de pe lista Mișcării social-politice „Forța Nouă”. În același timp, menționând că, rămâne neafiliat politic.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților