[ X ]
Chiril Gaburici cere administrației gării auto Cimișlia să execute indicațiile date acum două luni
22 Aprilie

Ministrul Economiei și Infrastructurii cere administrației gării auto Cimișlia să urgenteze amenajarea zonei sanitare pentru pasageri. Chiril Gaburici a constatat că nu a fost executată indicația dată încă la începutul lunii februarie, de a amenaja o zonă sanitară în gara auto. Termenul limită de realizare, impus de ministru, este 15 mai, transmite CURENTUL.

Spațiul destinat zonei sanitare va fi extins. De asemenea, veceul va avea grupuri sanitare separate pentru femei și bărbați, iar serviciile vor fi gratuite.

Recent, la gara auto Cimișlia au fost făcute reparații curente. De asemenea, au fost amenajate mai multe peroane pentru cursele de transport rutier local și național. Teritoriul gării a fost împrejmuit, pentru a nu permite accesul transportului străin.

Amintim că, ministrul Economiei și Infrastructurii a efectuat o vizită la gara auto Cimișlia în urmă cu mai bine de două luni. Atunci, Chiril Gaburici a discutat cu pasagerii și a identificat mai multe probleme, printre care lipsa unei zone sanitare.

Conform datelor, fluxul zilnic de pasageri în gară este de circa 300 persoane.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților