[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Chemix Grupp” SRL, la 12 ani de activitate în Republica Moldova: „Ne-am propus să oferim produse de calitate superioară și am reușit”
14 Aprilie

Compania „Chemix Grupp” SRL a fost fondată la 14 aprilie 2008. Astfel, aceasta marchează astăzi deja 12 de ani de activitate. Actualmente, „Chemix Grupp” este unicul producător din Moldova de dezinfectanţi la standarde europene şi ale Organizației Mondiale a Sănătății, informează CURENTUL.

Pe tot parcursul activității, managementul companiei a investit și continuă să investească în cercetare, dezvoltare și tehnologie pentru a satisface chiar și cele mai exigente și pretențioase solicitări ale clienților.

Olesea Frunza, Administrator „Chemix Grupp” SRL: „Fiecare produs este creat în laboratoarele noastre și supus de fiecare dată controlului de calitate. Strategia de dezvoltare a companiei noastre se bazează pe creativitate, inovație tehnologică și investiții majore în resursele umane. Ne-am propus ca scop să oferim produse de calitate superioară și am reușit, drept dovadă fiind obținerea certificatului de management ISO 9001 : 2015”.

Produsele sub marca comercială „CHEMIX” înseamnă în primul rând dezinfectanți profesionali made în R. Moldova, care sunt folosiți pe larg de către instituțiile medicale, farmaceutice, cosmetice, cât și cele din industria alimentară. Clienții „Chemix Grupp” SRL au ales ca furnizor de soluții dezinfectante și detergenți „CHEMIX”, deoarece calitatea mărfii corespunde în totalitate standardelor internaționale.

Din 2012, compania și-a fixat drept obiectiv crearea unei linii de produse noi – „Fammy Home”, care include detergenți de uz casnic, destinați consumului larg. De asemenea, „Chemix Grupp” SRL s-a afirmat drept unul dintre puținii producători de detergenți lichizi profesionali – linia „Fammy Professional” destinată segmentului HoReCa, gama de produse respective incluzând toate segmentele de utilizare.

Olesea Frunza, Administrator „Chemix Grupp” SRL: „Pentru noi, cel mai important este ca produsele noastre să întrunească toate calitățile necesare chiar și pentru cei mai pretențioși clienți. Suntem mândri că, la moment suntem unica companie din R. Moldova care produce dezinfectanți și detergenți profesionali. Vom continua să depunem eforturi pentru a nu dezamăgi! Cu siguranță, e mai ușor de trăit într-o lume curată!”.

Pentru mai multe detalii accesați www.chemixgrupp.md

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților