[ X ]
[ X ]
[ X ]
CFM și-a lichidat datoriile salariale! Întreprinderea analizează o posibilă majorare de salarii
2 Februarie

„Calea Ferată din Moldova” (CFM) și-a lichidat toate datoriile salariale. Despre aceasta a anunțat directorul CFM, Iurii Topala pe o rețea de socializare, transmite CURENTUL.

Iurii Topala scrie că salariile sunt achitate acum la timp.

„Dragi prieteni!

Astăzi este o zi importantă pentru „Calea Ferată”.

Recent v-am anunțat că CFM aproape că și-a încheiat datoriile față de salariați. Astăzi, însă, vreau să spun că întreprinderea noastră NU mai are nicio restanță față de feroviari. Sunt bucuros că am reușit să lichidăm acele „cozi istorice” înainte de perioada preconizată. Împreună cu întregul colectiv de angajați, dar și cu sprijinul nemijlocit al Fondatorilor companiei – a Agenției Proprietății Publice și a Guvernului, am izbutit să ieșim din impas.

Întreprinderea noastră virează lefurile pentru toți salariații în termen”, scrie Iurii Topala.

De asemenea, șeful CFM scrie că a fost instituită o Comisie care analizează modalitatea de mărire a salariilor angajaților.

„De asemenea, la ora actuală, am instituit o Comisie, formată din reprezentanți ai administrației CFM și a sindicatelor de profil, în cadrul căreia dezbatem modalitatea de majorare a salariilor pentru angajați. Sunt convins că, prin intermediul unui dialog constructiv, vom reuși să găsim soluții de majorare convenabile pentru angajații noștri, dar și pentru companie. Vă mulțumesc pentru susținere!”, a mai scris Iurii Topala.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților