[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cetățenii vor avea posibilitatea de a furniza informații cu privire la faptele de comportament corupțional comise de către reprezentanții ANI
4 Iunie

Autoritatea Națională de Integritate (ANI) informează că, începând cu 4 iunie 2020, se instituie Linia instituțională pentru informare la numărul unic de telefon – (022) 820 620, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, noul serviciu va fi funcțional ca urmare a unui ordin semnat de către Președinta ANI, în contextul Legii nr.252/2013 pentru aprobarea Regulamentului de funcționare a sistemului liniilor telefonice anticorupție.

Astfel, responsabilii desemnați din cadrul ANI vor asigura apelanții cu răspunsuri exhaustive la întrebările ce vizează funcționarea și procesele de activitate din cadrul ANI. Totodată, cetățenii vor avea posibilitatea de a furniza informații cu privire la faptele de comportament corupțional comise de către reprezentanții ANI.

Scopul acestui serviciu este de a spori transparența în activitatea ANI și eficiența colaborării cu societatea civilă prin oferirea informațiilor mai aprofundate ce țin de competența ANI.

Linia instituțională de informare va fi activă în zilele lucrătoare, în intervalul de timp 08:00-12:00.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților