[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cetățenii raioanelor Telenești și Orhei vor beneficia de un tronson de drum asfaltat
20 Octombrie

În raionul Telenești au demarat lucrările de construcție a drumului L-326.M2 Clișova – Suhuluceni – Leușeni – Verejeni, ce va asigura conexiunea dintre opt localități și va facilita accesul cetățenilor la servicii publice, transmite CURENTUL.

În acest context, Secretarul de Stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Dorin Andros a efectuat o vizită de lucru pe șantier pentru a discuta cu antreprenorul general și autoritățile publice locale despre prioritățile și obiectivul proiectului.

Pe șantier, Dorin Andros a fost însoțit de directorul Agenției de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru), Viorel Jardan, care a subliniat că partenerii în comun cu asociații vor gestiona toate activitățile proiectului și vor oferi suport pentru realizarea cu succes a lucrărilor.

Lucrările proiectului prevăd reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere pe o distanță de mai mult de 23 km, reabilitarea și construcția la 17 podulețe, patru intersecții giratorii, amenajarea a cinci intersecții de acces, instalarea marcajelor rutiere și a parapetelor metalice, precum și a 4 stații de transport public.

Suma totală a proiectului constituie circa 83, 2 milioane de lei. Banii vor fi oferiți din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Fondul Rutier.

IMG_2440 copy

IMG_2404 copy

IMG_2399 copy

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților