[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cetățenii din Taraclia au solicitat conducerii MAI deschiderea postului de salvatori și pompieri în zonă
22 Februarie

În vederea stabilirii unui dialog deschis și transparent cu societatea civilă și cu reprezentanții Autoritățile Publice Locale (APL), dar și cu angajații MAI care activează în teritoriu, la data de 21 februarie, a avut loc întâlnirea ministrului Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan cu autoritățile locale din orașul Taraclia, transmite CURENTUL.

La întâlnire, ministrul a vorbit despre schimbările produse în cadrul MAI pe parcursul anului 2016, proiectele realizate cu suportul partenerilor externi, problemele cu care încă se mai confruntă acest domeniu și nu în ultimul rând despre etapa la care se află reforma poliției și obiectivele anului curent.

Totodată, conducerea APL și reprezentanții primăriilor din localitățile raionului Taraclia, au abordat în cadrul dialogului subiecte ce țin de colaborarea cu angajații Inspectoratului de Poliție, cei ai Serviciului Protecție Civile și Situații Excepționale dar și cu Direcția Poliției de Frontieră.

Astfel, participanții la întâlnire au mai discutat despre problemele cu care se confruntă locuitorii din acest raion și importanța conlucrării poliției cu APL, fiind menționat și despre necesitatea deschiderii postului de salvatori și pompieri în această zonă. În acest sens, ministrul a discutat cu efectivul Inspectoratului de Poliție și conducătorii serviciilor disconcentrate, dar și cu veteranii MAI prezenți la întrunire, referitor la implicarea lor în vederea soluționării acestor probleme.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților