[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ceslav Ciuhrii – ales președinte al Federației de Tenis din Moldova. Cine face parte din Biroul Federal al FTM
12 Iunie

În cadrul conferinței ordinare a Federației de Tenis din Republica Moldova, au fost aleși noul președinte și membrii Biroului Federal al Federației de Tenis din Republica Moldova, transmite CURENTUL.

Astfel, în baza votului Biroului Federal al FTM și prin înregistrare la Ministerul Justiției al RM, Ceslav Ciuhrii este investit oficial în funcția de președintele al Federației de Tenis din Republica Moldova.

Ceslav Ciuhrii este proprietarul companiei farmaceutice „Biotehnos” și persoana care pe parcursul multor ani a fost alături de tenisul moldovenesc nu doar în calitate de jucător amator și prieten, dar și în repetate rânduri sponsor al turneelor naționale și internaționale organizate în Republica Moldova.

Tot în cadrul conferinței au fost reorganizat Biroul Federal al FTM, fiind redenumit Board al FTM și care începând de astăzi va include 5 membri. Aceștia sunt: Oleg Efrim, partener al firmei de avocați Efrim Roșca și Asociații și ex-ministru al Justiției, Nicolas Nicula, managing partener al companiei Acvila Group și proprietar al clubului de tenis „Acvila”, Cătălin Giosan, director Pro TV Chișinău și Maria Agapii.

Menționăm că după plecarea Marinei Tauber de la Federație, președinte a fost aleasă Elena Organ.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților