[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cerințele ce țin de calitatea fructelor și legumelor expuse comercializării – discutate la ANSA
11 Martie

Cu suportul proiectului Twinning al Uniunii Europene (UE) „Sprijin pentru Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor din Moldova” și în scopul implementării Legii cu privire la controlul de conformitate cu cerințele de calitate pentru fructele și legumele proaspete și a prevederilor Hotărârii Guvernului „Cu privire la aprobarea cerințelor de calitate și comercializare pentru fructe și legume proaspete”, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a organizat o ședință de lucru cu operatorii din domeniul comerțului, transmite CURENTUL.

În cadrul acestei întruniri au fost discutate cerințele ce țin de calitatea fructelor și legumelor proaspete comercializate. Directorul general Adjunct, Ion Toma și Radu Musteață, șef de Direcție, au specificat necesitatea atitudinii mai responsabile din partea operatorilor în ajunul sărbătorilor pascale.

Activitățile ANSA în cea ce privește calitatea fructelor și legumelor expuse comercializării vor fi în permanenta derulare, astfel consumatorii să beneficieze de produse alimentare calitative și inofensive.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților