[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Centrul de plasament temporar pentru copii cu dizabilități din Hîncești a beneficiat de echipament de protecție
18 Mai

Echipament individual de protecție împotriva COVID-19, în valoare totală de circa 160 000 lei a fost donat Centrului de plasament temporar pentru copii cu dizabilități din or. Hînceşti pentru asigurarea protecției celor 253 de fete aflate în plasament și a celor circa 200 de angajați ai centrului, transmite CURENTUL.

Echipamentul conține 2 150 de halate, 3 200 de măști, 1 000 de bonete medicale, 1 000 bahile, 3 000 de perechi de mănuși și dezinfectant. Donația a fost transmisă de AO „Parteneriate pentru fiecare copil” grație suportului Fundației Siol din Irlanda.

Procurările au fost făcute grație grantului, în valoare totală de 50 mii de euro acordat Guvernului Republicii Moldova de Fundația Siol din Irlanda, la sfârșitul lunii martie curent. Din suma totală au mai fost procurate echipamente medicale și de protecție pentru mai multe instituții medicale din țară, în valoare totală de circa 35 mii euro, precum și produse alimentare și de igienă personală pentru 150 de familii din 10 raioane ale țării, în valoare totală de 10 mii euro.

Cristina Pendea

IMG_9933 foto donatie hincesti donatie, Hincesti

Inapoi la arhiva noutaților