[ X ]
[ X ]
[ X ]
Centrul de Metrologie Aplicată și Cercetare are un nou director
21 Octombrie

Începând de astăzi, Centrul de Metrologie Aplicată și Cercetare are un nou director. Xenia Apostol a fost prezentată astăzi echipei CMAC de către directorul Agenției Proprietății Publice, Eugeniu Cozonac, transmite CURENTUL.

Mesajul șefului APP pentru noua conducere a CMAC a fost unul de susținere, încurajare, dar și un îndemn puternic de a depune efortul necesar pentru a crește eficiența întreprinderii.

„Sunt sigur că experiența și cunoștințele pe care le deține doamna director va aduce plus valoare Centrului. Vreau ca voi, ca echipă, să contribuiți la dezvoltarea instituției, să prestați servicii calitative, care să crească nivelul de competitivitate. Bineînțeles, asta vă va livra multă satisfacție pe plan profesional și vă va face mândri. Să nu uitați că lucrați într-o instituție cu totul specială și importantă care asigură securitatea alimentară și industrială. De voi depinde calitatea produselor pe care le consumă cetățenii Republicii Moldova, dar și imaginea pe care țara noastră o are în lume. Cu alte cuvinte, CMAC este un catalizator care susține și promovează produsele autohtone”, a subliniat Eugeniu Cozonac.

Creșterea oportunităților și al accesului la serviciile întreprinderii se numără printre prioritățile actualei conduceri a CMAC.

„În cei câțiva ani pe care i-am petrecut în mijlocul celor peste 100 de oameni care lucrează în cadrul CMAC, am reușit să cunosc situația din interior, știu unde trebuie de concentrat eforturile și ce trebuie să facem de acum încolo. Sunt convinsă că împreună vom reuși să reabilităm filialele care din diverse motive sunt închise și că munca în echipă va aduce rezultatele scontate”, a declarat Xenia Apostol.

CMAC a fost fondat în 1955, iar de-a lungul timpului a fost supus mai multor transformări și reorganizări. În prezent, întreprinderea are 103 angajați și prestează o gamă largă de servicii acreditate, cum ar fi: certificarea produselor și sistemelor de management, verificări metrologice și etalonare, instruire etc.

Inapoi la arhiva noutaților