[ X ]
[ X ]
[ X ]
Centrul de Implementare a Reformelor va fi lichidat. Ce se întâmplă cu bunurile aflate în gestiune
15 Ianuarie

Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, în ședință, dizolvarea cu derularea procedurii de lichidare a instituției publice „Centrul de Implementare a Reformelor”, informează CURENTUL.

Totodată, s-a decis ca bunurile aflate în gestiunea Instituției publice „Centrul de Implementare a Reformelor” să se transmită Cancelariei de Stat, iar disponibilizarea salariaţilor Instituţiei se va efectua în conformitate cu prevederile legislaţiei muncii.

Premierul Ion Chicu a precizat că se dizolvă Instituția publică, dar asta nu înseamnă că nu se mai implementează reforme.

„Noi avem Cancelaria de Stat, persoane bine instruite care pot asigura implementare reformelor și fără o instituție publică. Noi vom promova și intensifica reformele prin Cancelaria de Stat. Acest Centru a muncit mult, a analizat multe lucruri. Nu orice reformă se finalizează cu rezultate tocmai strălucite tot timpul, dar s-a muncit acolo. Vreau să mulțumesc tuturor colaboratorilor acestui Centru pentru activitate, sper ca mulți din ei se vor regăsi în structurile statului, dacă o să-i satisfacă salariile, care sunt de 3 ori mai mici”, a precizat Premierul.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților