[ X ]
[ X ]
[ X ]
Centrul de Apel al Î.S. „Fiscservinform” a oferit consultații cetățenilor în alegerile locale 2018
7 Iunie

Recent, Întreprinderea de Stat „Fiscservinform” a încheiat cu succes proiectul de prestare a serviciului de informare a alegătorilor cu privire la organizarea și desfășurarea alegerilor locale noi 2018, transmite CURENTUL.

Astfel, în perioada 2 mai 2018 – 4 iunie 2018, Centrul de Apel al Î.S. „Fiscserviform” a asigurat funcționalitatea liniei telefonie de informare a cetățenilor. Operatorii au acordat zilnic suport informativ, consultativ şi tehnic în materie electorală, atât pentru alegători, cât și pentru funcționarii electorali.

Potrivit datelor înregistrate pe parcursul întregii perioade au fost recepționate peste 2 600 de solicitări de intrare. În același timp, operatorii Centrului au realizat peste 1 700 de apeluri de ieșire pentru a soluționa diferite situații în legătură cu procedurile electorale, de conectarea la sistemul automatizat, reinstalarea aplicațiilor de suport, precum și pentru a aduce la cunoștință unele mesaje cu caracter informativ.

Experiența de peste 8 ani în consultarea telefonică a fost utilă și chiar oportună pentru buna desfășurare a alegerilor locale din acest an. Pentru informații suplimentare privind activitatea şi serviciile oferite de către Centrul de Apel al Î.S. „Fiscservinform” contactați-ne la numărul de telefon (022) 822-222.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților