[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cel mai nou partid politic din Moldova a anunțat pe cine va susține la prezidențiale: „Poporul trebuie condus de un bun patriot”
7 Iunie

Partidul Mișcarea Reformei Sociale (MRS), înregistrat la 22 august 2023, nu va avea candidat pentru alegerile prezidențiale, dar va susține un candidat independent, pe Andrei Năstase, dacă va candida la alegeri, informează CURENTUL.

Igor Istrati, președintele MRS, a spus “de ce Andrei Năstase”.

“1. Republica Moldova are nevoie de continuitate pe drumul European.

2. Poporul are nevoie de un lider autentic, care a demonstrat devotamentul față de popor.

3. Țara are nevoie de un proiect de dezvoltare durabilă și de o viziune pentru viitorul European.

4. Poporul trebuie condus de un bun patriot, care nu este vândut intereselor străine și care nu reprezintă astăzi un partid sau bloc politic – Președintele Țării, este președintele tuturor cetățenilor, indiferent de opțiunea politică a fiecăruia.

Andrei Năstase are pregătirea necesară, atât profesională, cât și politică. Se bucură de mare respect in Occident, își iubește PROPRIUL POPOR. Nu reprezintă interesele ascunse a nici unui stat străin. Are viziune de viitor și poate veni în slujba oamenilor. A luptat pe baricade, în stradă, în Parlament, pentru interesul poporului, fapt care nu poate fi contestat!

Din punctul nostru de vedere, Andrei Năstase este SINGURUL care poate să conducă Țara spre pace, dezvoltare și prosperitate!”, a menționat președintele MRS.

Inapoi la arhiva noutaților