[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cel mai mare șoc pentru ministrul Iurie Chirinciuc în anul 2016
1 Ianuarie

Pentru Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, cel mai mare șoc al anului a fost învestirea în funcția de ministru, pe 20 ianuarie, transmite CURENTUL.

Iurie Chirinciuc a spus că învestirea noului Guvern a fost unica soluție a R. Moldova de a scăpa de situația în care se afla.

„Cel mai mare șoc a fost învestirea în funcție, la 20 ianuarie. Pe de-o parte – altă soluție decât să creăm această coaliție, care o avem și astăzi, nu am avut. Trebuia să salvăm R. Moldova de la faliment. Acea responsabilitate, pe care ne-am asumat-o, și rezultatele obținute demonstrează eficiența acestui guvern”, a spus Iurie Chirinciuc.

Totodată, ministrul a spus că au mai fost alte șocuri, dar cotitura radicală a fost să readucă încrederea cetățenilor în guvernare.

„Au fost și alte șocuri pe parcursul anului. Cotitura radicală în guvernarea R. Moldova a fost să demonstrăm cetățenilor că se poate de guvernat. Am avut și avem șansa să readucem încrederea cetățenilor. Dar, din păcate, tot guvernarea R. Moldova i-a dezamăgit. Menirea noastră acum este să readucem încrederea, să demonstrăm că în R. Moldova se poate să ai un trai decent și se poate de trăit în condiții europene”, a mai spus ministrul.

Notă: Republicat din 28 decembrie 2016.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților