[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cei trei viceprimari propuși de Ion Ceban au fost susținuți de CMC
27 Noiembrie

Consiliul Municipal Chișinău (CMC) urmează astăzi să aprobe candidaturile celor trei viceprimari propuși de Primarul General, Ion Ceban, transmite CURENTUL.

Amintim că, la ședința trecută, candidaturile Ingăi Ionesii, a lui Ilie Ceban și a Angelei Cutasevici nu au întrunit numărul necesar de voturi. Victor Chironda, însă, a fost votat în calitate de viceprimar.

UPDATE 10:32: În cadrul luărilor de cuvânt, consilierul Partidului Unității Naționale, Corneliu Pîntea, a spus că nu vor vota astăzi candidaturile propuse.

„După o analiză mai amplă, am stabilit că, această selecție a fost făcută pe criterii politice. 2 candidați sunt ai PSRM, alți doi – ai PDM. Această alianță este betonată de formațiunea Șor. PUN nu se poate regăsi într-o astfel de alianță, din această cauză nu vom vota azi acești candidați, cu toate că nu punem la îndoială competența acestor candidați”, a spus Corneliu Pîntea.

UPDATE 10:37: Cu 27 de voturi, candidatura Ingăi Ionesii pentru funcția de viceprimar al mun. Chișinău a primit aviz pozitiv și este numită viceprimar.

UPDATE 10:38: Cu 27 voturi, candidatura lui Ilie Ceban în funcția de viceprimar al mun. Chișinău a primit aviz pozitiv și este numit viceprimar.

UPDATE 10:46: Cu 27 de voturi, candidatura Angelei Cutasevici la funcția de viceprimar al Capitalei a fost susținută de CMC și este numită în funcție.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților