[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cei mai activi angajați ai SEBN MD au participat la Școala de vară! Iată cu ce s-au ocupat
18 Septembrie

SE Bordnetze SRL, unul dintre cei mai importanţi producători de cablaje auto din Republica Moldova, cu un număr de peste trei mii de angajați, pune accent nu doar pe asigurarea unui salariu adecvat şi a condiţiilor de muncă bune, ci şi pe activităţile ce au drept scop consolidarea echipei.

În acest scop, conducerea SEBN MD, împreună cu cei mai activi angajați, au participat la Școala de Vară găzduită de Complexul Turistic „Vatra”, transmite CURENTUL.

„Evenimentul a avut loc într-o atmosferă marcată de distracție și de emoțiile competitivității, exprimate în cadrul unor jocuri sportive ca: gimnastica distractivă, finala campionatului de mini-fotbal a SEBN MD, starturi vesele, tragerea sfoarei, tir cu arcuri medievale, tir cu topoare medievale ș.a”, se spune într-un comunicat de presă.

Învingătorii probelor sportive au fost premiați cu medalii de Igor Corman, Administratorul SE Bordnetze SRL.

„Pentru noi contează mult nu doar condiţiile de muncă şi salariile pe care le asigurăm angajaţilor, ci şi faptul ca ei să se simtă parte a unei familii mari şi unite. Iar activităţile de acest gen consolidează echipa noastră, de aceea vom pune şi în continuare accent pe ele”, a spus Igor Corman.

SE Bordnetze SRL este unul dintre cei mai importanți producători de cablaje auto din Republica Moldova. Proiectul de investiții este implementat în cadrul Zonei Economice Libere Bălți, subzona Orhei. Compania a fost înregistrată în decembrie 2015 și este o filială a Sumitomo Electric Bordnetze SE, care este un producător global în domeniul industriei automotive, cu 40 de mii de angajați din 14 țări.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților