[ X ]
[ X ]
[ X ]
CEC anunță achiziționarea echipamentelor de protecție în scopul prevenirii răspândirii infecției COVID-19 la prezidențiale
16 Septembrie

Pentru buna organizare și desfășurare a alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova, stabilite pentru 1 noiembrie 2020, Comisia Electorală Centrală anunță achiziționarea echipamentelor de protecție în scopul prevenirii răspândirii infecției COVID-19, transmite CURENTUL.

În acest sens, CEC invită operatorii economici interesați să participe la procedura de achiziție, să depună ofertele până marți, 22 septembrie 2020, ora 16:00.

Operatorii economici interesați pot obține informație suplimentară, familiarizându-se cu cerințele de participare la adresa Comisiei: mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri nr. 119, prin telefon la numărul 022-251-451, Fax: 022-234-047 sau email: info@cec.md .

Subliniem că setul de documente va fi eliberat gratuit la aceeași adresă, după depunerea cererii de participare cu indicarea clară a denumirii, adresei, numărului telefonului de contact și numele persoanei împuternicite de către participant.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților