[ X ]
[ X ]
[ X ]
CEC a acreditat 158 de observatori naționali și internaționali pentru monitorizarea alegerilor locale
10 Octombrie

Comisia Electorală Centrală (CEC) a acreditat 158 persoane în calitate de observatori internaționali și naționali și a confirmat jurnaliști pentru monitorizarea și reflectarea alegerilor locale generale din 5 noiembrie.

Astfel, au fost acreditate 5 persoane în calitate de observatori internaționali din partea Comisiei Electorale Centrale a Republicii Uzbekistan și a Comisiei Electorale Centrale a Republicii Kazahstan. De asemenea, CEC a acreditat, în calitate de observatori naționali, 151 de persoane din partea Asociației obștești „Promo-LEX” și 2 persoane din partea Asociației obștești Asociația pentru Democrație Participativă „ADEPT”.

Totodată, în cadrul ședinței CEC a confirmat 3 jurnaliști din partea Publicației Periodice „Ecoul Nostru” pentru reflectarea și monitorizarea alegerilor locale generale din 5 noiembrie.

Lista jurnaliștilor confirmați și a observatorilor acreditați de către CEC pentru reflectarea și monitorizarea alegerilor locale generale din 5 noiembrie o puteți găsi pe pagina web oficială a Comisiei www.cec.md, rubrica „Alegeri locale generale 2023”.

Inapoi la arhiva noutaților