[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Cea mai bună idee inovațională” – concurs destinat tinerilor care vor să-și deschisă propria afacere
13 Iunie

Cele mai originale idei în cadrul concursului „Cea mai bună idee inovațională” vor fi prezentate în incinta Sălii Mici a Academiei de Științe a Moldovei, transmite CURENTUL.

Ediția I a concursului va avea loc joi, 15 iunie, la orele 09:00.

Organizatorii concursului sunt: Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, Academia de Științe a Moldovei, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

Scopul acestui concurs este de a susține și promova ideile tinerilor care doresc să-și deschidă propria afacere, astfel contribuind la dezvoltarea social-economică a țării, precum și la identificarea celei mai viabile idei de afacere în domeniul inovațiilor.

Concursul vizează valorificarea studenților, masteranzilor, doctoranzilor sau tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani, care au o idee inovațională de afaceri și doresc să inițieze sau să dezvolte propria afacere în următoarele domenii: Materiale, tehnologii și produse inovative; Tehnologii informaționale; Eficiență energetică și valorificarea surselor de energie regenerabilă; Biomedicină și Sănătate; Biotehnologii și Industria alimentară.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților