[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce va face în turul II, dacă devine perdant? Octavian Țîcu: „După 1 noiembrie…”
22 Octombrie

Dacă după 1 noiembrie va fi perdant la alegerile prezidențiale, candidatul Partidului Unității Naționale (PUN), Octavian Țîcu, afirmă că vor susține candidatul care va avea 3 calități, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, Octavian Țîcu a menționat că este încrezut în capacitatea de a decide a alegătorului.

„După 1 noiembrie, va fi turul doi, în care noi vom încerca să câștigăm alegerile în R. Moldova. Eu cred foarte mult în această capacitate de a decide a alegătorului nostru. Pentru că este o perioadă în care mai au timp să facă diferențe, iar ce vom face dacă nu – am spus. Noi vom susține un candidat care va avea trei calități: anti-Dodon, pro- Europa și pro- România. Astea sunt. Nu așteptăm osanale și declarații de dragoste față de statul român, pentru că ele-s ipocrite. Cei care ajung la guvernare uită de ceea ce este România când fac acest lucru, dar, la nivel declarativ, ca noi ulterior să putem invoca acest lucru în criticile pe care le vom avea față de viitorul președinte, deci vom susține acel candidat care va fi anti-Dodon, pro-Europa și pro-România”, a spus Octavian Țîcu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților