[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce spune ministra Silvia Radu despre prețurile polițelor de asigurare medicală
11 Octombrie

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), Silvia Radu, specifică că reducerile oferite de CNAM la procurarea poliței de asigurare medicală pentru o anumită perioadă de timp, vine să atragă cât mai mulți cetățeni în a o procura, transmite CURENTUL.

În cadrul emisiunii „Important” de la TVC21, Silvia Radu spune că pentru a nu avea situații nefavorabile, cetățenii trebuie să-și procure polița.

„Reducerile au fost o inițiativă a CNAM pentru a încuraja oamenii, care nu sunt angajați în câmpul muncii să plătească acea poliță. Inițiativa vine de a atrage cât mai mulți oameni să participe la contribuția lor la asigurarea medicală. Cei care nu au poliță și cumva ajung a fi deserviți când au nevoie de asistență medicală, vor trebui să acopere 100% cheltuielile. Pentru a nu avea astfel de situații, ar fi bine să cumpere polița”, a spus Silvia Radu.

Menționăm că, cetăţenii care se asigură în mod individual, au beneficiat, până la 2 aprilie, de reduceri în mărime de 50% şi 75% din valoarea primei.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților