[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce spune Mihai Ghimpu despre victoria lui Donald Trump: „Alegerea cetățenilor americani este…”
10 Noiembrie

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu a adresat un mesaj de felicitare noului Președinte al SUA, Donald Trump, precizînd că, respectă opinia cetățenilor americani și salută desfășurarea exercițiului democratic, care stă la baza funcționării administrative a Statelor Unite, transmite CURENTUL.

„Donald Trump reprezintă un candidat pentru care ideea de identitate în general și identitate americană în special este fundamentală.  Sper că și în continuare relațiile cu Republica Moldova vor înregistra un parcurs progresiv. Îmi manifest siguranța că vom reuși să punem bazele unei colaborări eficiente în ceea ce privește realizarea și punerea în aplicare a proiectelor de importanță pentru cetățenii noștri.  Sper, de asemenea, ca noul Președinte American, domnul Donald Trump, la fel ca și Senatul și Camera Reprezentanților, își vor exprima susținerea inclusiv în direcția dezideratului pentru care pledez continuu eu și colegii mei din Partidul Liberal și pentru care optează 30 la sută dintre cetățenii Republicii Moldova – dar al căror număr este într-o permanentă ascensiune – Unirea Republicii Moldova cu România!”, a scris Ghimpu.

Liberalul a mai spus că, alegerea cetățenilor americani, chiar dacă la foarte mare depărtare, este o lecție pentru cetățenii și oamenii politici din Republica Moldova.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților