[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce-și dorește liderul TPPEM, Ion Ranga: „Să devenim cât mai pregătiți pentru Parlamentarele din toamna 2018”
1 Ianuarie

Șeful de cabinet al vicepreședintelui Parlamentului, Iurie Leancă și Președintele Organizației de Tineret al Partidului Popular European din Moldova (TPPEM), Ion Ranga, a avut un an plin de provocări atât pe plan profesional, iar în 2018 se așteaptă la consolidarea forțelor din partid, dar și din cadrul fracțiunii parlamentare.

Solicitat de CURENTUL, Ion Ranga ne-a spus cum a decurs acest an.

„Anul 2017 a fost un an plin de provocări, dar și emoții pozitive. Cel mai important eveniment pe plan personal în 2017, îl consider reîntregirea familiei și anume întoarcerea definitivă acasă a mamei mele, care a lucrat mai mult de 10 ani peste hotare. Pe plan profesional, deși a fost un an cu anumite reușite, totuși sunt departe de ceea ce mi-am propus și mai am mult de lucru”, a spus Ion Ranga.

De asemenea, el ne-a spus care au fost reușitele sale pe parcursul anului.

„De departe, cea mai mare reușită pentru mine în 2017 a fost că am reușit să continui lucrul în domeniul de tineret și mai ales cu tinerii implicați în procesul politic și numărul mare de instruiri care am reușit să le organizăm pentru ei. Experiența din ultimele luni, în cadrul Parlamentului Republicii Moldova de asemenea a fost o reușită. Despre ratări nu îmi place să vorbesc, dar consider că fiecare reușită poate fi percepută și ca o ratare la un moment dat, pentru că întotdeauna este loc de mai mult și mai bine”, a precizat el.

Ion Ranga ne-a spus ce așteptări are de la 2018.

„De la 2018 aștept să ne consolidăm forțele, atât în cadrul organizației de tineret pe care am onoarea să o conduc, cât și în cadrul partidului, în cadrul fracțiunii din Parlament, a Guvernului și să avem rezultate cât mai mari, să schimbăm realitățile din țara noastră.

Totodată, ne dorim să devenim cât mai pregătiți pentru Parlamentarele din toamna 2018, ceea ce ne va permite să luăm un rezultat bun și să continuăm munca și visul nostru de a vedea Republica Moldova membru cu drepturi depline al Uniunii Europene”, a precizat președintele TPPEM.

Cristina Parfeni

Republicat din 29 decembrie 2017.

Inapoi la arhiva noutaților