[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce s-a discutat la ședința PDM. Filip oferă detalii!
4 Mai

Președintele Partidul Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip a anunțat că, astăzi, a avut loc ședința fracțiunii PDM, informează CURENTUL.

„S-au acumulat multe de discutat. În primul rând, ce ține de activitatea fracțiunii, de multe proiecte și inițiative care încă nu am reușit să le punem pe masă. Inclusiv, s-a discuutat despre situația din partid. În general, am acordat faorte mult timp și am supus unei analize plecările unor colegi din partid, desigur că am făcut și concluziile necesare. De asemenea, un subiect important a foat și activitatea noastră în această coaliție de guvernare, relațiile cu partenerii din coaliție, pentru că suntem foarte diferiți. Chiar dacă nu este simplu, până la urmă, am găsit un numitor comun cu toții. Am decis că vom fi mai activi în activitatea parlamentară”, a precizat Filip, în cadrul unor declarații pentru presă, după ședință.

Totodată, fiind întrebat despre zvonurile precum că ar putea fi debarcat din fotoliul de Președinte al PDM, Pavel Filip a negat.

„Nu trebuie simplificate lucrurile. Chiar dacă avem discuții în contradictoriu, mai întîi vreau să vă spun că există documente statutare ale partidului care prevede cum se întâmplă acest lucru. Nu am avut discuții la acest capitol. A ținut mai mult de activitatea parlamentară”, a conchis Filip.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților