[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce mâncăm și cum ne îmbrăcăm de Revelion ca să ne meargă bine în 2018
13 Decembrie

Potrivit astrelor, anul Câinelui de Pământ va începe pe 16 februarie 2018. Totuşi, în ultimele zile ale împărăţiei Cocoşului de foc se pot întâmpla lucruri imprevizibile. Despre cum trebuie să ne luăm rămas bun de la anul 2017 şi ce ne aduce noul an, a povestit cunoscutul astrolog Sergiu Sumcă, solicitat de reporterul CURENTUL.

„Anul cocoşului trebuie petrecut cu bunăvoinţă. Faceţi nişte bucate din cereale şi atunci cocoşul o să plece mulţumit, oferind locul câinelui. Vine câinele, stihia lui este pământul, iar culoarea este galbenă. Vă recomand în noaptea de revelion să alegeţi o ţinută de culoarea galbenă sau cel puţin să aveţi un accesoriu de această culoare. În general, după beligerantul cocoş vine câinele care ne aduce practic ceea ce noi am pierdut în acest an – fidelitatea. În anul cocoşului ne-am confruntat cu foarte multe lucruri contra fidelităţii. Această calitate vă va însoţi în toate sferele, fie că este vorba de carieră, dragoste sau familie. Câinele de Pământ vine să ne dea liniştea pe care în ultimii ani am pierdut-o”, a spus Sergiu Sumcă.

Astrologul a precizat că anul 2018 va fi unul îmbucurător pe tot parcursul său, până tocmai în 2019, când va veni mistreţul la putere.

Dumitru Garcaliuc

Inapoi la arhiva noutaților