[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce a reușit în 2017 și ce își propune să reușească în 2018 vicepreședinta Partidului „ȘOR”, Marina Tauber: „Aștept ca 2018 să fie cel mai bun din viața mea”
7 Ianuarie

Vicepreședinta Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a avut un an plin de evenimente și, după cum îl califică, a fost și reușit pe toate planurile.

Solicitată de CURENTUL, Marina Tauber ne-a spus cum a decurs anul 2017.

„Fiind deja de câteva zile în anul 2018, după serbarea Anului Nou și totalurile care am reușit să le fac pentru mine personal, pot să spun ca anul 2017 a fost un an foarte reușit pentru mine din toate punctele de vedere! Mă simt fericită și împlinită, mai încrezută în forțele proprii ca niciodată, satisfacută de faptul că practic tot ce mi-am propus pentru anul 2017 am realizat și deja la finele anului am întocmit un nou plan pentru anul 2018, am cunoscut mulți oameni noi și am tras mai multe concluzii, adunând mai multe cunoștințe și înțelepciuni din parte cunoscuților noi, dar și din partea oamenilor care mă înconjoară, am avut mai multe experiențe noi și am primit mai multe lecții, am petrecut clipe de neuitat, dar am suferit și anumite dezamăgiri! Cu siguranță pot să spun că am trăit anul 2017 pe deplin!

Totodată pot să calific anul 2017 ca un an al marelor schimbări pentru mine, deoarece după 12 ani în domeniul sportului și 8 ani în calitate de adminstaratoare a tenisului moldovenesc am părăsit în totalitate acest domeniu! A fost o decizie foarte grea pentru mine, dar cred că una corectă! Nu o regret, deși clar lucru că îmi este dor de toată lumea și societatea tenisului, și în general a sportului! Totuși, comunic în continuare cu mai multă lume din domeniul dat. După plecarea mea am avut posibilitatea să mă concentrez 100% asupra proiectelor Partidului care am onoarea să-l reprezint, inclusiv acele noi începuturi pe plan European și internațional!

Împreună cu colegii anul acesta am realizat mai multe proiecte sociale destinate să ajute concetățenilor noștrii astăzi și aici, fără promisiuni de lungă durată! Un exemplu în acest sens sunt magazinele sociale, cu care noi la moment ajutăm mai mult decât 90 mii de persoane și acesta este doar unul din proiectele noastre de succes! Una din ultimile reușite a fost deschiderea reprezentanței noastre în Bologna, a doua casă pentru conaționalii noștrii care trăiesc în Italia și nu pot să nu menționez despre schimbările radicale zilnice care sunt vizibile pentru toată țara în orașul Orhei în toate domeniile: infrastructură, economie, societate, sport, cultură, educație și altele, datorită eforturilor si inițiativelor liderului nostru Ilan Șor! Orheiul este mândria noastră, proiectul pilot a Partidului și unul dinte proiectele deja realizate! Putem să declarăm că așa va fi în întreaga țară când vom veni la guvernare!”, a spus Marina Tauber.

De asemenea, ea ne-a spus că reușite în acest an au fost multe, dar ratări nu prea.

„Reușite au fost mai multe, de aia nu o să le menționez pe numai două din ele, să nu scad importanța altora. Despre ratări sau eșecuri nu au fost, ce a fost mai puțin pozitiv tratez foarte și foarte filosofic, ca o lecție și experiență necesară de a merge înainte, mai departe, tot ceea ce se întâmplă este spre bine, ori așa trebuie să fie”, a spus Marina Tauber.

Cât privește 2018, Marina Tauber are încrederea că va fi unul cu și mai multe reușite.

„Aștept ca anul 2018 să fie cel mai bun an, cel mai de succes și cel mai reușit din viața mea. Am mai multe planuri și sunt încrezătoare că am toate capacitățile si abilitățile să le realizez pe toate. Vorbind despre planul profesional și politic, sper ca anul 2018 totuși va aduce liniște și mai multe schimbări pozitive țării noastre. Anul 2018 va fi un an important și dificil pentru Moldova, dar sunt sigură că oamenii vor alege reformele și faptele concrete, ci nu promisiuni goale! Partidul „Șor” are planuri foarte ambițioase în ceea ce privește alegerile parlamentare, și alături de liderul nostru Ilan Șor, care este o forța motorică a Partidului și sursa de inspirație pentru noi toți,de echipa de profesioniști și de oameni care într-adevăr vor să schimbe radical viața cetățenilor noștri spre bine, noi vom reuși!

Iar profitând de această ocazie frumoasă de a vorbi despre anul 2017 și planurile pentru 2018 aș dori să felicit întreaga Moldovă și cetățenii noștri cu prilejul sărbătorilor de iarnă și să le doresc tuturor sănătate și fericire, pace și liniște sufletească, armonie în suflete și case, clipe frumoase alături de cei dragi și mai multe zâmbete! Fie ca anul 2018 să vă aducă tuturor numai succese și realizări, să fie el cel mai bun și productiv din toate punctele de vedere”, a punctat vicepreședinta Partidului „ȘOR”.

Cristina Parfeni

Republicat din 3 ianuarie 2018.

Inapoi la arhiva noutaților