[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce a înțeles Pasha Parfeni din cei 12 ani de relație cu soția sa – Iuliana? „Când în viața unui bărbat apare Acea femeie…”
5 Decembrie

Interpretul Pasha Parfeni a înțeles câteva lucruri importante în cei 12 ani de relație cu soția sa – Iuliana, transmite CURENTUL.

Soții s-au întors recent dintr-o vacanță „plină de relaxare și meditație”.

„Atât femeia, cât și bărbatul au destui mușchi pentru a ridica o valiză, dar atunci când bărbatul ridică valiza femeii, n-o face pentru că ea nu poate, dar pentru că asta îi trezește sentimentul de putere, grijă și dragoste.

De acord?

De ce mă gândesc la asta? Pentru că ne-am întors recent dintr-o vacanță uimitoare plină de relaxare și meditație. Și vreți să vă spun ce am înțeles eu în 12 ani de relație cu Iuliana?

– O femeie fericită este întotdeauna alături de un bărbat fericit, și invers

– Fericirea unui bărbat este proporțională cu bucuria din ochii femeii din fața lui

– Când în viața unui bărbat apare Acea femeie, el își îndreaptă umerii (poate și datorită kinetoterapiei cum e la mine ? ) și el mereu câștigă

– Iubirea e atunci când vrei să fie femeia de alături mereu fericită, iar dependența e atunci când vrei femeia să fie fericită doar cu tine

– Încrederea, intimitatea și susținerea stau la baza unei relații fericite”, spune interpretul.

Pasha Parfeni spune că această „rubrică” va continua.

„Nu prea îl cunoașteți pe Pasha așa emotiv, nu? Sfatul meu este să vă bucurați mereu femeile de alături, pentru că totul se întoarce înzecit”, spune interpretul.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților