[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce a discutat șeful Poliției de Frontieră cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Azerbaidjan
27 Mai

Șeful Poliției de Frontieră, Corneliu Groza l-a primit în vizită de curtoazie pe Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, Gudsi Osmanov, informează CURENTUL.

„În debutul discuțiilor, interlocutorii au salutat sprijinul şi deschiderea reciprocă pentru o cooperare productivă. Au fost abordate subiecte de interes comun și a relațiilor de conlucrare cu necesitatea amplificării acestora prin diferite acțiuni concrete, care într-un final să aducă plus valoare activității Poliției de Frontieră. Totodată, a fost evocat potențialul colaborării în perspectiva misiunii diplomatice, în continuare mizând pe dezvoltarea relațiilor bilaterale și dinamice.

De asemenea, reprezentanța azerbaidjană a mulțumit pentru ospitalitate și a exprimat disponibilitatea de a se împărtăși cu experiența în domeniile de interes pentru Poliția de Frontieră cu aprecieri pozitive asupra reușitelor și inițiativelor de dezvoltare ale instituției de frontieră, reconfirmând sprijinul și deschiderea pentru o colaborare totală și permanentă. Mai mult, Corneliu Groza a fost invitat să viziteze Republica Azerbaidjan”, se spune într-un comunicat de presă.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților