[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce a discutat Președintele Parlamentului cu vicepreședintele BERD
19 Iulie

Majoritatea parlamentară va promova proiectele de care are nevoie Republica Moldova și locuitorii țării, renunțând la practica proiectelor politice populiste – a declarat președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi la întrevederea cu Alain Pilloux, vicepreședintele BERD, informează CURENTUL.

„Știm ce vrem pentru Moldova și știm cum să muncim în interesul cetățenilor. Majoritatea parlamentară va susține inițiativele și proiectele care asigură dezvoltarea durabilă a țării și optează pentru continuarea bunelor relații cu Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD)”, a spus Zinaida Greceanîi.

Potrivit unui comunicat de presă, părțile au făcut un schimb de opinii despre situația din domeniul bancar, infrastructură și energetică.

„Au fost trecute în revistă privatizările și concesionările dubioase în ultimii ani, precum și stagnarea în implementarea proiectelor de energie regenerabilă. În cadrul întrevederii a fost abordată problema migrării tinerilor din Republica Moldova și nevoia unor politici și proiecte pentru crearea locurilor de muncă în țară, precum și pentru susținerea inițiativelor de afaceri”, se mai spune în comunicat.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților