[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce a discutat Greceanîi cu Michalko
23 Noiembrie

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi a avut astăzi o întrevedere cu Șeful Delegației Uniunii Europene în țara noastră, Peter Michalko, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat al Parlamentului, discuțiile s-au axat pe prioritățile Legislativului din actuala sesiune parlamentară, stadiul implementării Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană, cooperarea interparlamentară și alte subiecte de interes comun.

„Zinaida Greceanîi a apreciat, cu această ocazie, sprijinul oferit de UE țării noastre pentru combaterea pandemiei și consecințelor acesteia”, mai comunică sursa.

Referindu-se la agenda de priorități ale autorităților Republicii Moldova, speakerul a menționat implementarea prevederilor Acordului de Asociere și ale celui de Liber Schimb, precum și avansarea dialogului cu UE.

La rândul său, Ambasadorul Peter Michalko a menționat că Uniunea Europeană este deschisă pentru cooperare și dialog cu autoritățile și cetățenii Republicii Moldova și va continua să ofere asistență și să sprijine reformele din țara noastră.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților