[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce a discutat Directorul Agenției „Moldsilva” și președintele Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural din Moldova
18 Iunie

Directorul Agenției „Moldsilva”, Dumitru Cojocaru a avut o întrevedere de lucru cu președintele Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural din Moldova, Svetlana Lazar, informează CURENTUL.

„În cadrul ei au fost abordate subiecte ce țin de tendințele actuale de dezvoltare a ecoturismului în țara noastră și noile oportunități din acest domeniu, ce pot fi valorificate pentru beneficiul Republicii Moldova și cetățenilor. Dumitru Cojocaru a vorbit despre semnarea, la 9 iunie, curent, a Acordului privind cooperarea în domeniul turismului între Agenția „Moldsilva”, Întreprinderea de stat Rezervația Naturală ,,Plaiul Fagului”, Consiliul raional Ungheni și Primăria satului Rădenii Vechi, cât și despre proiecte și acorduri similare, ce urmează cu Rezervațiile Naturale ,,Codrii” și ,,Pădurea Domnească”, Consiliile raionale Strășeni și Glodeni. Totodată, în cadrul discuțiilor, s-a convenit abordarea comună a unor posibilități reale ce vor permite dezvoltarea ecoturismului în Republica Moldova”, se spune într-un comunicat de presă.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților