[ X ]
[ X ]
[ X ]
CCRM și echipa Ministerului Finanțelor au avut o ședință comună
3 Martie

Echipa de audit a Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) și echipa Ministerului Finanțelor (MF) s-au întrunit, recent, în ședință desfășurată în regim de teleconferință, de inițiere a auditului conformității managementului datoriei de stat, garanțiilor de stat și recreditării de stat în anul 2020, transmite CURENTUL.

Petru Rotaru, membrul CCRM a prezentat echipa de audit echipei MF, reprezentată de Gabriela Cuneva, secretar de stat și Elena Matveeva, șef Direcția Datorii Publice.

Scopul ședinței a fost de a prezenta echipa de audit, scopul, obiectivul general al auditului, criteriile în baza cărora va fi efectuată misiunea de audit, precum și de a discuta aspectele de organizare a accesului la sursele informaționale a datelor pentru derularea activităților de audit, inclusiv de la distanță, fiind respectare restricțiile impuse de pandemie.

Auditul se va desfășura în conformitate cu Programul de audit al Curții de Conturi pentru anul 2021, precum și în temeiul art.31 și art.32 din Legea privind organizarea și funcționarea Curții de Conturi a Republicii Moldova.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților