[ X ]
[ X ]
[ X ]
CCRM: Instruiri în domeniul standardelor internaționale, organizate cu suportul expertului extern
24 Iulie

În perioada 8-19 iulie 2019, Kevin Suttie, expert extern, a organizat un ciclu de instruiri în domeniul standardelor internaționale de audit. Activitățile de instruire au avut loc în contextul procesului de certificare al auditorilor publici ai Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM), organizat în perioada iunie-iulie curent.

De asemenea, expertul a pus în discuție, în cadrul ședințelor de lucru cu auditorii, documentația misiunilor de audit – pilot, finalizate în primăvara anului curent, cu suportul dlui Suttie.

În final, rezultatele instruirilor și a activităților aferente misiunii expertului, precum și planificarea misiunii următoare au fost abordate în cadrul întrevederii expertului cu Petru Rotaru, membru al Curții de Conturi și Ecaterina Paknehad, șef al Aparatului CCRM. De asemenea, la întrevedere a participat Ekaterina Yakovleva, manager de proiecte din cadrul Delegației UE în Moldova.

Menționăm că, misiunea de asistență a expertului Kevin Suttie a fost organizată în cadrul proiectului UE „Asistență tehnică pentru îmbunătățirea calității regularității și auditului performanței desfășurate de Curtea de Conturi a Republicii Moldova”.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților