[ X ]
Caz de COVID-19 la CEC! Instituția va avea regim special de lucru
10 Iulie

Comisia Electorală Centrală (CEC) anunță despre instituirea unui regim special de lucru a instituției, începând cu data de 13 iulie 2020, în legătură cu faptul că un funcționar din cadrul Aparatului CEC a fost testat pozitiv cu noul tip de coronavirus, informează CURENTUL.

Comisia informează că activitatea instituției nu va fi suspendată. Angajații, în mare parte, își vor desfășura munca de la distanță, cu excepția celor care necesită prezență obligatorie la birou.

Întru evitarea riscului de răspândire a COVID-19, la parterul clădirii vor fi amplasate boxe speciale pentru recepționarea corespondenței, iar accesul în clădire a persoanelor terțe va fi limitat.

„Întrucât pe 15 iulie expiră termenul de prezentare la CEC a rapoartelor financiare de către partidele politice, iar acest proces implică și prezentarea rapoartelor pe suport de hârtie, informăm că procedurile de recepționare a acestora se vor desfășura în modul stabilit, cu respectarea măsurilor de protecție și prevenire a răspândirii infecției virale” – comunică instituția.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților