[ X ]
[ X ]
[ X ]
Câte un Pom de Crăciun în 43 de localități unde sunt primarii Partidului Politic ȘOR
25 Decembrie

Câte un Pom de Crăciun și ceremonii magnifice de inaugurare a acestora în fiecare din cele 43 de localități unde primari au fost aleși reprezentanții Partidului Politic ȘOR. Sunt acțiunile realizate de autoritățile locale și echipele lui Ilan Șor din cele 43 de primării, care vor dura până la 31 decembrie, informează CURENTUL.

La fiecare inaugurare a Pomilor de Crăciun sunt organizate sărbători pentru copii, comunitățile au parte de spectacole cu artiști locali sau de la Chișinău, iar familiile social-vulnerabile primesc daruri. De exemplu, unei mame solitare din raionul Dondușeni, care crește și educă un copil cu handicap, reprezentanții autorităților locale din partea Partidului ȘOR i-a dăruit un frigider.

Săptămâna trecută, în mai multe localități conduse de primari din partea Partidului ȘOR au fost inaugurate festiv Târguri de Crăciun. Cel mai impresionant este cel de la OrheiLand, unde accesul la toate atracțiile sunt oferite gratuit. În unele localități, precum Taraclia, Partidul ȘOR a cumpărat un Pom de Crăciun artificial uriaș pe care l-a dăruit Primăriei orașului.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților