[ X ]
[ X ]
[ X ]
Câte 2 reprezentanți ai forțelor de ordine, dimineața – în stațiile de așteptare din Chișinău. Primarul explică de ce!
17 Martie

Primarul general al mun. Chișinău, Ion Ceban a comunicat că dimineață în fiecare staţie de aşteptare din municipiul Chișinău au fost prezente câte 2 persoane din forțele de ordine pentru a nu permite supraîncărcarea cu pasageri a transportului public, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Ion Ceban i-a mulțumit pe această cale Ministerului de Interne și personal ministrului Pavel Voicu.

„Și în această dimineaţă la linie a fost introdus tot efectivul de autobuze şi troleibuze de care dispun regiile municipale de transport. Măsurile sunt luate pentru ca cetățenii să nu se îmbulzească în transport, dar și în stații şi să păstreze distanța recomandată, de cel puțin un metru între persoane. Deocamdată, transportul public circulă după orarul vechi. Noi am venit cu propuneri de modificare și restricționare, urmează ca membrii Comisia situațiilor excepționale la nivel de Guvern să analizeze propunerile și să vină cu o poziție. Dacă va fi modificat programul, vă vom anunţa pe parcurs. Mai multe măsuri restrictive sunt analizate și implementate, asta pentru că nouă ne pasă de sănătatea fiecărui cetăţean al capitalei şi facem tot posibilul pentru a opri răspândirea virusului COVID 19”, a scris Ceban.

Andriana Cheptine

received_1061496520891946 received_196670884950642

Inapoi la arhiva noutaților