[ X ]
[ X ]
[ X ]
Catalogul serviciilor și produselor CTIF – disponibile pe pagina web al site-ului. Ce conține
6 Noiembrie

Instituția publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) a pus la dispoziția potențialilor săi clienți pe pagina sa web oficială Catalogul serviciilor și produselor sale care conține mai multe informații utile pentru persoanele interesate, transmite CURENTUL.

Pentru a înlesni accesarea serviciilor și produselor CTIF, acestea sunt structurate în două categorii: pentru persoane juridice (autorități publice, instituții bugetare și agenți economici) și pentru persoane fizice. Majoritatea serviciilor incluse în Catalog vizează proiectarea, implementarea, administrarea, dezvoltarea, menținerea și asigurarea funcționării sistemelor informaționale în domeniile: finanțe publice, fiscal, vamal, achiziții publice, precum și în domeniul evidenței contabile în instituțiile bugetare.

Catalogul conține denumirea și descrierea fiecărui serviciu și/sau produs oferit de CTIF, categoriile de potențiali utilizatori, modul de achiziționare a serviciului și/sau produsului, precum și referințe la costul acestora.

În majoritatea cazurilor, persoanele interesate de serviciile și/sau produsele CTIF, le pot solicita pe adresa poștală: MD – 2005, mun. Chișinău, str. Constantin Tănase nr. 7, secția de marketing, vânzări și promovare, tel: 022 822 022. La acest număr de telefon, persoanele interesate pot obține zilnic, de luni până vineri, între orele 8.00 și 17.00, informații suplimentare despre serviciile și produsele oferite de CTIF.

În prezent, CTIF administrează și dezvoltă circa 100 de sisteme informaționale în domeniile sus – menționate. De serviciile oferite de CTIF beneficiază peste 3 mii de autorități publice și instituții bugetare, precum și 52 mii de agenți economici.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților