[ X ]
[ X ]
[ X ]
Câtă încredere au cetățenii în activitatea instituțiilor implicate direct în gestionarea situației privind Coronavirus
23 Aprilie

Compania IMAS, astăzi, a prezentat o continuare a sondajului de săptămâna trecută. Acesta a fost realizat la telefon, în perioada 13-17 aprilie, informează CURENTUL.

La întrebarea „Cum evaluați activitatea autorităților Republicii Moldova privind măsurile adoptate cu privire la Coronavirus?”, autorii sondajului susțin că respondenții au spus: 53% – bună, 22% – proastă, 10% – foarte proastă, 10% – foarte bună, 4 % – nu au avut un răspuns.

O altă întrebare oferită cetățenilor, potrivit Companiei IMAS, a fost „Câtă încredere sau neîncredere aveți în activitatea următoarelor instituții implicate direct în gestionarea situației privind Coronavirus?”. Astfel, Compania susține că în Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale – 39% au multă încredere, pe de altă parte – 31% au răspuns că au puțină încredere. Ce ține de instituția prezidențială, 30% au multă încredere, potrivit Companiei IMAS, iar 26% – puțină încredere. În Guvern, 34 % și-au arătat încrederea, iar alte 32 au spus că au puțină încredere.

Compania a declarat că, în cadrul sondajului, au fost intervievate 722 de persoane din 35 de localități, vârsta: 18+, iar marja de eroare +-3,7%.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților