[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cât de pregătite sunt instituțiile publice centrale pentru alegerile de duminică
22 Februarie

Mai multe instituții publice centrale, astăzi, în cadrul ședinței Comisiei Electorale Centrale (CEC), au comunicat mai multe detalii cu privire la asigurarea desfășurării în bune condiții a alegerilor parlamentare, informează CURENTUL.

Astfel, reprezentantul Ministerului Economiei și Infrastructurii, s-a referit la asigurarea stării drumurilor naționale. „Putem face față cu succes pe toată perioada rece care urmează să fie în perioada alegerilor”, a punctat reprezentantul.

La rândul său, șeful Inspectoratul Național de Patrulare, Marin Maxian, a vorbit despre responsabilitatea Ministerului Afacerilor Interne. „La moment, asigurăm transportarea buletinelor de vot. La ziua de astăzi încălcări nu sunt”, a declarat Maxian.

Prin urmare, reprezentantul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene a comunicat detalii cu privire la buletinele de vot necesare peste hotare. „Buletinele de vot au fost deja livrate în toate secțiile de votare”, a menționat reprezentantul.

Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova a comunicat că „totul decurge fără careva încălcări”.

În același timp, reprezentantul Agenției Serivicii Publice a anunțat că, la 24 februarie, Centrele Multifuncționale din țară vor activa. „Ziua de 24 februarie a fost declarată lucrătoare. Astfel, vor activa toate Centrele Multifuncționale. Acestea vor elibera actele de identitate, iar alte servicii nu vor fi”, a precizat

Societatea pe acțiuni „Moldtelecom” s-a referit la unele incidente de la secțiile de votare, la moment. „Nu sunt conectate câteva secții de votare”, a precizat el.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților