[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cartea „Maeștrii Elementelor și Răpitorul Timpului” în lucru din 2016, va fi lansată astăzi: Romanul are la bază unele drame sociale și puțin romantism
8 Septembrie

Marcelina Simion este o tânără scriitoare din Drăgușenii Noi, raionul Hâncești, care își face astăzi debutul literar cu un roman științifico-fantastic. Lucrarea „Maeștrii Elementelor și Răpitorul Timpului” transpune cititorul într-o lume fictivă, cu drame sociale și avalanșe de sentimente.

Solicitată de reporterul CURENTUL, autoarea ne-a relatat că s-a dedicat acestui roman aproximativ cinci ani.

„Lucrez la carte de mult timp și aceasta nu a fost o muncă continuă. Au fost perioade în care nu atingeam manuscrisul câteva luni. Dar 2016 a fost începutul cu siguranță.
Este un roman științifico-fantastic, poate fi comparat cu o povestire ca volum și descrie lupta dintre bine și rău, unde binele sunt Maeștrii Elementelor și personajul negativ este Răpitorul Timpului. În acea lume totul este condus de maeștri și nimic nu e întâmplător. Romanu are la bază unele drame sociale, puțin romantism și o avalanșă de sentimente”, a menționat Marcelina Simion.

Lansarea cărții se desfășoară astăzi, 8 septembrie, ora 16:00, la Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”.

Pentru tânăra scriitoare, acest eveniment reprezintă o oportunitate de a-și prezenta creația în fața publicului larg, dar și un prim pas în lumea literară.

„Lansarea romanului, pentru mine, este în primul rând o posibilitate de a vedea pe mulți dintre oamenii dragi, care sunt prinși în rutina serviciului sau școlii și rar când reușim să ne întâlnim. Dar cel mai mult, lansarea este ceea ce numesc eu conexiune, deoarece voi prezenta amplu cartea pe care am scris-o, o voi povesti și îi voi face cunoștință cu cei prezenți, ea fiind ca un copil, sau o bună prietenă a mea”, a împărtășit tânăra.

237701038_1024694911640522_7671343527322645795_n

Doina Buruiană

Inapoi la arhiva noutaților