[ X ]
[ X ]
[ X ]
Care vor fi acțiunile UE pentru R. Moldova în contextul votării sistemului mixt? Răspunsul lui Stanislav Pavlovschi
7 August

Vicepreședintele Platformei „Demnitate și Adevăr” (PDA), ex-judecător la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului din partea R. Moldova, Stanislav Pavlovschi, crede că UE va face tot posibilul ca să aducă în albia normalității R. Moldova, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu acordat pentru tribuna.md, Stanislav Pavlovschi a declarat că poporul trebuie să-și spună cuvântul pentru ca Moldova să-și recapete principiile democrației.

„În Moldova, după cum v-am spus, s-au încălcat principiile de bază ale democrației. Sunt sigur că Uniunea Europeană va face totul pentru ca Moldova să se întoarcă în albia normalității. Partenerii noștri de dezvoltare nu se amestecă în treburile interne ale altor state. Poporul este acela care trebuie să-și spună cuvântul. Totuși, ei au la dispoziție un număr mare de pârghii, care pot fi utilizate. La necesitate pot fi adoptate și unele măsuri de caracter individual în privința celor care se fac vinovați de călcarea în picioare a principiilor de bază ale democrației în Republica Moldova”, a menționat Stanislav Pavlovschi.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților