[ X ]
[ X ]
[ X ]
Caravana de Crăciun a Partidului „ȘOR”a ajuns la Bălți
7 Ianuarie

Un autobuz plin de culoare, cu lumini magice și muzică festivă, care circulă prin orașele din Moldova și îi invită pe toți să viziteze Târgul de Crăciun din Orhei, îi surprinde și bucură pe locuitorii țării, transmite CURENTUL.

Caravana de Crăciun, lansată de Partidul „ȘOR”, condus de Primarul de Orhei, Ilan Șor, a vizitat mai multe centre și orașe ale Moldovei, inclusiv capitala.

Aseară, autobuzul iluminat și decorat în stilul sărbătorilor de iarnă a ajuns și la Bălți.

Deplasându-se pe timp de seară, autobuzul atrage atenția trecătorilor asupra iluminării și muzicii de sărbătoare, aducând o stare de spirit festivă și un sentiment de magie în diferite părți ale țării.

Anterior a fost anunțat că Târgul de Crăciun de la Orhei și-a început activitatea la 23 decembrie și va fi finalizat tocmai la 14 ianuarie 2018.

În fiecare zi, târgul își bucură vizitatori cu atracții, tobogane, patinoar gratuite, cu tejghele comerciale pline cu delicatese și suveniruri, precum și cu concerte zilnice, cu participarea celor mai buni artiști și actori din Moldova și din străinătate. Potrivit organizatorilor, de la începutul activității, Târgul a fost vizitat de zeci de mii de vizitatori. Transmisiunea live a Revelionului de la Orhei a fost vizualizată pe parcursul a câtorva zile de 200 de mii de utilizatori ai Internetului. Mulți vizitatori ai târgului au sosit în mod special din alte localități ale țării și din străinătate. Pentru confortul celor care doresc să viziteze Orheiul în timpul sărbătorilor, Partidul ȘOR a organizat o cursă gratuită la Orhei a locuitorilor din alte centre raionale din Moldova.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților