[ X ]
[ X ]
[ X ]
Carabinierii au reținut 4 persoane într-un cămin al USARB. Un bărbat brusca o femeie cu un cuțit și lovea alt bărbat cu pumnii
19 Octombrie

Patru persoane au fost reținute de carabinieri pentru comportament agresiv într-un cămin al Universității de Stat ,,Aleco Russo” din Bălți, transmite CURENTUL.

Astfel, în data de 19.10.2018, aproximativ orele 01:30, doi carabinieri, aflându-se în serviciul de menținere a ordinii publice, au auzit zgomot cauzat de spargeri de geam. Apropiindu-se la fața locului, în interiorul căminului de locuit, carabinierii au observat un bărbat care aplica lovituri cu pumnii unui bărbat și agresa cu un cuțit o femeie, iar alte 3 persoane de gen masculin așteptau în ograda universității. Făptașul și complicii acestuia, observând carabinierii au încercat să fugă de la locul faptei, sărind peste gardul universității.

Carabinierii au reacționat cu promptitudine urmărind persoanele și apelând la serviciul 112. La scurt timp, făptașul a fost reținut, iar amicii acestuia, care au încercat să-l scape, au fost reținuți cu ajutorul echipajelor de reacționare rapidă ale carabinierilor și poliției, sosiți la chemare.

Persoanele au fost transportate la IP Bălți pentru documentarea cazului. Printre cei reținuți este și un cetățean al României.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților