[ X ]
[ X ]
[ X ]
Candidatul propus de PSDE la alegerile din Chișinău, Vadim Brînzaniuc, își consultă cu cetățenii viitorul program electoral
17 August

Candidatul propus de Partidul Social Democrat European (PSDE) să participe la alegerile locale din Chișinău, Vadim Brînzaniuc, a lansat o campanie de chestionare a locuitorilor Capitalei, cu privire la problemele orașului. Scopul acțiunii este de a consulta populația, înainte de a fi elaborat programul electoral, astfel încât prioritățile trasate de candidatul PSDE să corespundă exact doleanțelor cetățenilor. 

Organizația municipală a PSDE a instalat un cort la intrarea în Parcul „Alunelul”, din sectorul Buiucani, unde doritorii vor putea citi un chestionar care conține 10 obiective centrale și să bifeze în dreptul celor pe care le consideră prioritare. În plus, respondenții vor putea completa lista și cu alte puncte pe care le consideră importante, dar care nu se regăsesc în formular. Astfel de corturi vor fi instalate în toate sectoarele Capitalei, în zonele mai aglomerate, astfel încât un număr cât mai mare de oameni să-și expună opinia.

„Înainte însă de a începe campania electorală propriu-zisă, după ce mă voi înregistra oficial în cursă, am decis, împreună cu echipa mea, să demarăm o campanie de informare și documentare, astfel încât să venim în fața cetățenilor cu o ofertă politică și administrativă serioasă, care să răspundă exact nevoilor și așteptărilor locuitorilor municipiului Chișinău. Facem acest lucru nu pentru că noi n-am ști ce probleme are Chișinăului și ce trebuie de schimbat, ci pentru că, pentru noi este important să cunoaștem, din prima sursă, care sunt prioritățile locuitorilor și în ce măsură viziunile noastre coincid”, a menționat vicepreședintele PSDE, Vadim Brînzaniuc.

El a precizat că Parcul „Alunelul”, locul unde a fost lansată campania, nu a fost ales întâmplător, deoarece reprezintă un model care arată cum poate fi dezvoltat Chișinăul fără a fi înglodat în datorii.

„Este un loc simbolic pentru mine, deoarece acest parc este unul dintre proiectele mele de suflet pe care le-am realizat în Chișinău, pe vremea când dețineam funcția de pretor al sectorului Buiucani. Renovarea și amenajarea Parcului „Alunelul” a fost realizată cu suportul Primăriei Sectorului 6, București, integral din fonduri nerambursabile, datorită relațiilor bune pe care le avem cu autoritățile publice locale din România. Este, dacă vreți, un exemplu, care arată cum poate fi dezvoltat Chișinăul, fără a fi înglodat în datorii, cum se întâmplă astăzi, ci prin atragerea de fonduri nerambursabile”, a menționat viitorul candidat al PSDE.

Astfel, Vadim Brînzaniuc i-a invitat pe toți locuitorii capitalei la corturile PSDE din oraș, pentru a-și expune opinia.

„Ulterior, vom centraliza toate opiniile cetățenilor, iar în baza rezultatelor obținute, vom elabora programul nostru electoral, cu care vom merge la alegeri. Scopul nostru este nu să-i influențăm noi pe ei, ci ei să ne influențeze pe noi, astfel încât să fim cu toții pe aceeași lungime de undă. Facem asta deoarece avem convingerea că municipiul Chișinău merită mai mult, iar noi vom demonstra că el poate avea ceea ce merită”, a conchis vicepreședintele PSDE, Vadim Brînzaniuc.

f 6 f 10

Inapoi la arhiva noutaților