[ X ]
[ X ]
[ X ]
Candidatul Platformei DA la conducerea Primăriei Bălți – prezentat
5 Aprilie

Platforma Demnitate și Adevăr (DA) și-a lansat astăzi candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți, informează CURENTUL.

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a prezentat candidatura platformei la primăria Bălți.

„După consultări cu partenerii noștri, candidatul nostru este bine-cunoscuta de bălțeni Arina Spătaru. Un om deosebit, apoi un foarte bun activist civic, fiind implicată în proiecte benefice pentru locuitorii orașului, motiv pentru care și-a găsit un loc de cinste în cadrul Platformei Demnitate și Adevăr. Doamna Spătaru are sprijinul nostru și sunt absolut sigur că are sprijinul locuitorilor din orașul Bălți”, a precizat Năstase.

Membrul Biroului Politic al Platformei DA, candidatul la funcția de Primar al orașului Bălți, Arina Spătaru, a comunicat despre prioritatea sa pentru locuitorii din municipiu. „Este necesar să aducem ordine în primărie și eu vin să fac ordine”, a menționat aceasta.

Prin urmare, candidatul Platformei DA a menționat că „se bucură” de susținerea mai multor partide în cursa pentru Primăria Bălți. „Aici m-am născut, aici am crescut, aici am studiat, aici m-am căsătorit și am născut trei copii. Sunt bălțeancă până în măduva oaselor. Am plăcerea să vă anunț, de asemenea, că mă bucur și de susținerea mai multor partide și forțe democratice și anti-oligarhice, dintre care amintesc cu mândrie, partidul meu de suflet – Platforma Demnitate și Adevăr. Contez pe toți cetățenii din Bălți, pe toți oamenii de buna credință deșteptați, informați, determinați să facem ordine în Bălți. Orașul nostru are nevoie de reforme profunde și mă interesează ca aceste reforme să îmbunătățească la modul direct viața fiecărui cetățean. Având experiență managerială de 18 ani, știu ce am de făcut ca orașul să prospere. Voi face din Bălți un oraș în care oricine își va dori să trăiască”, a declarat Spătaru.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților