[ X ]
[ X ]
[ X ]
Candidatul PDM pentru Hâncești s-a lansat astăzi
16 Februarie

Candidatul PDM pentru circumscripţia nr. 38 Hânceşti, Ion Mereuţă, s-a lansat astăzi în campania electorală, transmite CURENTUL. 

Potrivit unui comunicat de presă, au venit să-l susţină în acest moment important conducerea PDM, deputaţi democraţi, membri şi simpatizanţi ai PDM.

Ion Mereuţă a mulţumit colegilor de partid pentru onoarea acordată şi a declarat că va munci cu multă dedicaţie în continuare pentru localitatea de baştină şi oamenii de aici.

„A fi băştinaş înseamnă a te naşte în Hânceşti, a te forma aici, a locui şi a munci în Hânceşti. Sunt hânceştean, cunosc bine problemele locuitorilor raionului şi voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a le rezolva, pentru a-i reprezenta cu demnitate în parlament”, a declarat Ion Mereuţă.

Potrivit lor, candidatul PDM pentru Hânceşti a fost încurajat de colegii de partid, care i-au urat mult succes în campanie şi şi-au exprimat încrederea că acest mandat va reveni la Partidul Democrat.

„Sunt şi eu deputat de circumscripţie şi cunosc foarte bine cât de complicat este să candidezi în localitatea de baştină. Trebuie să revii acasă şi să vorbeşti cu oamenii care te-au ales. Spre deosebire de alţi candidaţi, care vor să vină în Parlament de dragul funcţiei, Ion Mereuţă face acest lucru pentru oamenii de aici, iar ei îşi doresc drumuri, şcoli, grădiniţe pensii şi salarii”, a menţionat preşedintele PDM, Pavel Filip.

Liderul democrat a subliniat că echipa PDM este singura care a realizat lucruri concrete aici la Hânceşti şi care niciodată nu şi-a trădat ţara şi cetăţenii.

De menționat că, legerile parlamentare noi în circumscripţia nr. 38 Hânceşti vor avea loc pe 15 martie. PDM a câştigat în februarie 2019 alegerile în circumscripţia Hânceşti, însă deputatul democrat Alexandru Botnari a renunţat la mandatul de parlamentar în favoarea funcţiei de primar al municipiului Hânceşti.

Andriana  Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților