[ X ]
[ X ]
[ X ]
Candidatul PAS, lansat la Hâncești
16 Februarie

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și-a lansat oficial, astăzi, candidatul pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 38, Hâncești. Candidatul PAS în aceste alegeri este fosta ministră a Justiției, Olesea Stamate, transmite CURENTUL.

Olesea Stamate a menționat că a acceptat propunerea liderei PAS, Maia Sandu, de a candida pentru a oferi posibilitate copiilor săi să crească în această țară.

„Sunt onorată să fiu propusă în calitate de candidat din partea PAS în circumscripția nr. 38. Cresc 3 copii și vreau ca acești copii să aibă posibilitatea să crească în această țară, în una modernă, unde statul are grijă de cetățenii săi. Vreau ca, copiii noștri să nu fie hrăniți cu alimente infestate, să nu le fie preluate afacerile și să le fie fabricate pe nedrept dosare penale. Problemele hânceștenilor sunt aceleași ca în toată țara. Am acceptat invitația de a face parte din echipa Maiei Sandu pentru a lupta pentru dreptate, ca ea să fie la ea acasă. Sloganul acestei campanii va fi „Împreună pentru dreptate!””, a spus Olesea Stamate.

La rândul său, liderul PAS, Maia Sandu, a menționat că împreună au un singur drum – Înainte, împreună.

„Calea pe care mergem e una foarte grea și în continuare vor fi multe obstacole și azi sunt voci care spun că nu facem bine, că nu mergem corect. Putem să ne oprim din mers? Putem să ne întoarcem înapoi? Dacă nu ne putem opri și să ne întoarcem, avem un singur drum – să mergem înainte, împreună. La capătul acestui drum lung și greu nu ne așteaptă odihna, ne așteaptă o casă care a fost distrusă și furată mereu”, a spus Maia Sandu.

Participanții la lansare au pornit ulterior într-un marș prin Hâncești.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților